Publicat în Eseuri

…doar de dragul lui Isus!

”Pe saraci ii aveti totdeauna intre voi, dar pe Mine nu Ma aveti totdeauna ” (Ioan 12:8)

 

Ce-as putea face doar pentru Isus?

Daca predic, o fac pentru cei ce m-asculta. Daca recit sau cant in biserica, de asemenea. Daca ma straduiesc sa fac bine oamenilor, sa fiu darnic, o fac de dragul lor. Daca arat blandete, bunatate, intelepciune, cineva va fi binecuvantat prin acestea. Daca sufar pe nedrept, pentru uni voi fi un erou. Si chiar daca stau singur in partasie cu Domnul, ma gandesc la momentul cand voi iesi sa dau din ce am primit.

Traim sub presiunea dorintei de a fi eficienti in tot ce facem. Cand caut fata Domnului punand timp deoparte sa pregatesc o predica sau o cantare si nu am rezultatul scontat, trag concluzia ca sunt ineficient. Cand investesc timp, energie si bani pentru o cauza spirituala si rezultatul e sub asteptari, voi fi tentat sa renunt. Rezultatele imediate sunt asa de importante pentru noi! 

Eficienta era invocata si de Iuda Iscarioteanul cand a vazut “risipa” de mir ce o facea Maria. De ce doar pentru Isus? De ce sa nu fie binecuvantati si saracii?

O … binecuvantata risipa! Zdrobeasca-se-odata cantarele noastre inselatoare!

 

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

Un gând despre „…doar de dragul lui Isus!

  1. Un pastor si-a vizitat odata pe una din enoriasele sale, o femeie evlavioasa despre care se stia ca isi traieste viata in singuratate, doarece nu mai avea familie. Pastorul, o data ajuns in casa ei a intrebat-o cum isi petrece zilele, iar batranica i-a raspuns:”Stii, ma rog, mai citesc din Scriptura, apoi iar ma rog, apoi iar mai citesc din Scriptura…” „Bine, bine, a replicat pastorul, dar dupa ce citesti, si te rogi, totusi, ce mai faci?” Dupa un oftat prelung, batranica a raspuns:”Dupa ce citesc si ma rog, stau si il iubesc pe Domnul Isus”

    Cred ca aceasta este lucrul pe care il putem face noi, doar pentru Isus. Sa-l iubim…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s