Publicat în Misiune

Info India – Martie 2009

Si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui si partasia suferintelor Lui, si sa ma fac asemenea cu moartea Lui; (Filipeni 3:10)

 

    Va salutam cu multa caldura din India, o caldura venita din dragostea noastra si a voastra pt Cel ce ne-a iubit asa de mult incat si-a dat viata pt noi, dar si o caldura in continua crestere, de peste 41 de grade Celsius – 106 grade Fahrenheit.

    Iar voua acelor care aveti aceasi caldura sufleteasca fata de noi, ce va luptati in rugaciune si va sacrificati financiar pt lucrarea Domnului de aici din India si de pretutindeni, vrem sa va spunem ca nu este lucru prea mare sau prea scump, să nu-i putem da; nu este sacrificiu prea mare, ca sa nu-l putem face pt El; nici o suferinţă prea mare spre a nu dovedi iubire fata de El, atunci cand intelegem cu adevarat dragostea Tatalui si pretul pe care la platit Domnul Isus pt noi. Dumnezeu sa ne ajute pe toti la aceasta si s-o facem pt slava Lui.

40 de zile de post

    Acum cand echipa sa marit prin venirea lui Andrea si Simona, Dumnezeu ne-a pus pe inima sa avem un lant de post si rugaciune pe o durata de 40 de zile; in fiecare zi o persoana posteste, iar ceilati ne rugam pt motivul specific acelei zile de post. Postul a inceput pe data de 17 Martie, iar cu ajutorul lui Dumnezeu vom termina pe data de 25 Aprilie.

    Va invitam sa fiti alaturi de noi, rugandu-va ca Dumnezeu sa duca Biserica Lui de aici din India intr-o relatie personala cu Dumnezeu mult mai profunda, o umplere cu Duhul Sfant, relatii pline de repect si de dragoste, si mai ales sa fim roditori pentru gloria Lui.

Oameni cu inima ranita

    Luna aceasta ca si echipa am avut ocazia sa slujim la doi tineri cu rani sufletesti mari. Primul a fost Vicky, un tanar de 30 si ceva de ani, cu o viata distrusa datorita drogurilor. Sotia si cu 2 copii au plecat de la el, iar mama si familia lui era dezamagiti de el, il considerau un ratat si nimeni nu-i acorda nici o incredere. In situatia asta el a hotarat sa se sinucida taindu-si venele. Insa Dumnezeu in bunatatea Lui, i-a mai dat inca o sansa atunci cand nimeni nu-i dadea nici una. Dumnezeu la adus la Biserica, unde am putut sa-l cunoastem si sa-i vorbim (odata pana pe la ora 1 noaptea) despre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu. Ne-am bucurat sa vedem ca Dumnezeu a lucrat in viata lui prin Cuvant. Dumnezeu l-a ajutat chiar mai mult, el a reluat legatura cu sotia lui, iar mama lui a venit dintr-un alt oras pt a-l duce acasa. Speram ca Vicky sa-l iubeasca pe Dumnezeu si continue sa-l urmeze.

    Al doilea tanar cu rani sufletesti este Vicash, un student care vine la intalnirile cu tinerii din Biserica. La una din lectile Biblice am ajuns la porunca a cincea care spune: ”Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta” Vicash ne-a marturisit cu lacrimi in ochi ca el il uraste pe tatal lui care ii bate si terorizeaza intreaga familie atunci cand vine acasa beat; ne-a mai spus ca de disperare el incercase sa se sinucida dandu-si foc,  atunci cand intr-o zi tatal sau la batut.

    Mesajul nostru a fost ca doar Dumnezeu poate sa-l schimbe pe tatal lui dar si  sa-l vindece pe el de ura care este in viata lui. Rugati-va ca Dumnezeu sa lucreze la inima lui.

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s