Publicat în Biserica Micalaca

Valer Brancovan la Arad!

Valer Brancovan

Unul din oamenii care mi-au marcat intr-un mod deosebit cresterea spirituala in anii tineretii, a fost fratele Valer Brancovan. Timisoareni in special, si multi credinciosi din intrega tara din vremea anilor `80 – `90, si-l amintesc pe Valer ca un mesager al Evangheliei imputerinicit de Dumnezeu sa aduca un mesaj viu, clar si relevant, atat pentru biserica cat si pentru cei nemantuiti.

Intors din Sacramento pentru o scurta vizita in tara, am avut bucuria sa-l revad pe Valer, marti, 05 mai 2009, si sa-l am invitat la emisiunea „Unde esti omule?” pe care o realizez impreuna cu Gabi Izsak. Am discutat despre pericolul invataturilor gnostice pentru generatia noastra, si m-am bucurat sa-l revad pe acelasi Valer, foarte clar in idei si profund in mesaj. De asemenea, dumninca dimineata,10 mai 2009, fratele Valer a predicat la Micalaca despre pretul succesului si pretul slujirii, folosindu-se de Evanghelia dupa Ioan, capitolul 21.

Ascultati aici emisiunea radio.

Ascultati aici predica

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

2 gânduri despre „Valer Brancovan la Arad!

  1. M-AM BUCURAT NESPUS DE MULT SA AUD CEVA DESPRE VALER CU CARE CUM 30 SI CEVA DE ANI AM LUCRAT LA ISIM SI AS VREA SA-I TRANSMIT PE ACEASTA CALE MULTE SALUTARI.

  2. Valer a fost si ramane un autodidact de exceptie,un mare predicator si invatator.Ma onoreaza prietenia lui.L-am vizitat si in Sacramento,USA,bucurandu-ma de ospitalitatea lui.A ramas un om deosebit si mereu actual.Sa-i dea Dumnezeu sanatate1Cu respect,Teodor Vasile Vesa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s