Publicat în Evanghelizare

Soare dupa ploaie pe stadion la Arad!

Speranta la AradIn dupa masa zilei de vineri, 17 iulie 09 am plecat spre stadion fara entuziasm. Aveam indoieli mari cu privire la folosul acestei evanghelizari. Priveam mai mult ca un spectacol evenimentul.

In timp ce grupul Speranta canta, au inceput sa cada picuri de ploaie. Cand ploaia s-a intetit, grupuri, grupuri, de frati si surori paraseau stadionul, in timp ce multi care nu erau dintre ai nostri, desi fara umbrele, au ramas. Ce jalnic tablou! – mi-am zis. Au venit aici sa asculte Evanghelia si ce usor sunt descurajati! Adevaratii crestini nu s-au temut de fiarele salbatice si au murit ca martiri in arene (tot un fel de stadioane), si noi fugim speriati de niste picuri de ploaie calda de vara. Situatia creata intarea convingerea mea ca la stadion oamenii vin doar pentru spectacol, nu pentru Evanghelie. 

Ploaia s-a oprit si a inceput predica. Gabi Zagrean si-a intitulat predica „nevoia de criza” si a predicat bine. Mesajul a atins inimile multor oameni. La final a facut chemare pentru cei nemantuiti. Cand a cerut sa ridice mana cei ce vor sa-l primeasca pe Domnul, m-am bucurat sa vad multe maini ridicate ale celor care – se vedea dupa tinuta – nu faceau parte dintre pocaiti. Apoi i-a chemat sa coboare din tribune. Au coborat si s-au plecat pe genunchi in fata platformei. Pastorii s-au rugat pentru ei si in final au primit materiale si au completat un formular.

Soarele stralucea pe cer parca mai frumos ca niciodata.  Gandurile cu care intrasem pe stadion s-au risipit complet. A trebuit sa recunosc ca m-am inselat in presupunerea ca la stadion se face doar spectacol. Dumnezeu a venit pe stadion sa mantuiasca oameni!

Autor:

calator spre vesnicie

3 gânduri despre „Soare dupa ploaie pe stadion la Arad!

  1. AM FOST IMPREUNA CU SOTIA AFOST EXTRAORDINAR DUMNEZEU AFOST PREZENT MUZICA AFOST BUNA MESAJUL LA FEL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SUNTEMIMPRESIONATI DE CORECTITUDINEA REPORTAJULUI VREM SA NE PREDAM SI NOI VIATA IN MIINILE DOMNULUI

  2. ALEX, ma bucur ca ecoul impactului acestei evanghelizarii a ramas puternic si acum dupa mai bine de o luna de la eveniment. Dumnezeu sa va dea putere sa nu amanati decizia de a va preda viata in mainile Domnului!
    Daca vreti sa mai comunicam, adresa mea de mail este popan_miron@yahoo.com

  3. ieri am fost la biserica penticostala Micalaca dimineata iar la sfirsitul programului v-am intrebat de radio CNM UN POST Dde radio care ainceput sa imi schimbe viata cu ajutorul DOMNULUI SOTIEI MELE IAR PLACE LA PENTICOSTALI IAR MIE LA BAPTISTI DAR MA ROG SA NU SE FACA VOIA NOASTRA CI voia lui DUMNEZEU VA RUGAM SA VA RUGATI PT NOI domnul SA VABINECUVINTEZE PE DVS SI FAMILIA DVS CU MULTA STIMA SI RESPECT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s