Publicat în Evenimente

O emisiune cu Iosif Ton la Alfa Omega TV

Eu socotesc ca merita sa va faceti timp sa ascultati emisiunea, si daca aveti observatii, comentarii, nu ezitati sa le faceti

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

3 gânduri despre „O emisiune cu Iosif Ton la Alfa Omega TV

  1. Poate fi o diferenta intre Evanghelia Domnului Isus si Evanghelia predicate de Ap.Pavel?

  2. Cu siguranta nu este diferenta, insa noua ne place sa fim selectivi si sa alegem ce pare mai atragator si confortabil.

  3. N-ar trebui sa existe o diferenta de autoritate intre cuvintele Domnului Isus si cele ale apostolilor intr-ucat toata Scriptura este insuflata de Duhul Sfant si oamenii au scris calauziti de Duhul Sfant.Pavel are indrazneala sa spuna corintenilor:”calcati pe urmele mele intrucit si eu calc pe urmele lui Hristos”(1 cor. 11:1).iar in cap.3:10 zice „ca un mester zidar intelept,am pus temelia”.Si cu toate ca aici spune ca el a pus temelia, in versetul urmator isi da seama parca ca a gresit si afirma:”caci nimeni nu poate pune o alta temelie decat cea care a fost pusa si care este Isus Hristos”Mai mult,efesenilor Pavel le spune asa:”…fiind ziditi pe temelia apostolilor si prorocilor,piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos”Deci e clar ca Isus detine adevarata autoritate divina si tot El o distribuie oamenilor care se lasa transformati si calauziti de Dumnezeu.
    Parerea mea este ca doctrina crestina autentica trebuie sa aiba ca punct de plecare si ca temelie cuvintele si viata Domnului Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s