Publicat în Radu Muresan

Remember, Radu Muresan

Pentru mine au fost doar 3 săptămâni în care am fost foarte aproape de Radu, adică am dormit în aceeasi cameră, am mâncat la aceeasi masă, am avut activităti comune în timpul zilei, si mi-e asa de greu să mă despart de el. Ce să zică atunci cei care i-au fost alaturi ani de zile la RVE Cluj sau înainte de 1995 la A.C.C. Samariteanul? Dar mai ales, ce poate să fie în inima sotiei lui, a copiilor si a mamei?

Din proprie experientă pot să spun că există în asemenea momente, o taină a mângâieri, a păcii, dincolo de orice pricepere omenească.

Întristarea noastră e mare într-o asemenea situatie, dar nu e la fel cu a celor care n-au nădejde. Mângâierea dată de Domnul prin Duhul Sfânt e reală, si mă rog să le-o dăruiască din plin si celor rămași din familie: sorei Anastasia, lui Cleo, Miriam, Casandra, Stefan, Bogdan si tuturor celor ce i-au fost aproape.

Pe mine mă cuprinde o pace si o caldă mângâiere, cănd privesc pozele de mai jos, poze ce îmi aduc aminte de Radu, si de aceea am ales să le împărtăsesc si cu voi.

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

6 gânduri despre „Remember, Radu Muresan

  1. Multumesc pentru poze… sunt un cadou pentru ce-i ce l-au cunoscut pe Radu si l-au respectat, dar nu au apucat sa-si ia ramas bun de la el cand inca era in viata. Imi pare rau si imi cer scuze ca nu am multumit celui care le-a postat, cand le-am vazut prima data, chiar dupa vestea trista…

  2. frumusete fara frontiere…un Hristos impecabil, intr-un vas de lut…ce s-a intors in mainile Celui ce l-a facut…

  3. sunt si eu printre cei ce au avut privilegiul de a-l cunoaste pe acest om cu adevarat deosebit…am trait despartirea de la distanta, cu inima franta…gandul imi este adesea la multi din cei foarte dragi pe care i-am pierdut deja aici…si care-mi amintesc mereu de cat de trecatori si calatori suntem…multe mangaieri familiei sale iubite, de la Singurul care le poate darui in inimile lor ranite pentru totdeauna….

  4. pt margareta: imi cer scuze ca nu am raspuns la momentul potrivit. Continutul articolului nu l-am schimbat, dar am scos cateva poze, pentru ca cineva mi-a facut observatie ca sunt prea personale, si ar trebui sa am acordul familiei lui Radu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s