Publicat în Evanghelizare

4 tineri români arestați noaptea trecută pentru tranzacție de Biblii în Indonezia !

Noaptea trecută, în Indonezia au fost arestați patru tineri, Titel Maghiar cu vârsta de 38 de ani, Ionuț Maghiar, de 33 de ani,  Sergiu Berci, de 35 de ani și Denis Daniel Ross, de 36 de ani. Au fost depistați și arestați în timp ce făceau o tranzacție de Biblii în Indonezia, insula Maluku, în Ambon.  Aceștia lucrează împreună ca misionari la The Christian and Missionary Aliance, cu  sediul în statul Colorado USA.

Titel Maghiar și Ionuț Maghiar aveau planificat să se căsătorească în luna octombrie 2012.  Nunta lui Titel Maghiar este programată pentru 6 octombrie, iar nunta lui Ionuț Maghiar este programată pentru 13 octombrie. Titel și Ionuț s-au născut în Suceava, mama lor fiind din Voitinel, dar locuiau în Cluj. Împreună cu ei au mai fost arestați încă doi tineri care erau din Alba-Iulia, dar locuiau tot în Cluj, numele lor fiind Sergiu Berci și Denis Daniel Ross.

Titel Maghiar a mai fost închis în Indonezia patru luni în anul 2009 tot pentru tranzacții de Biblii.

Ei fac de mulți ani tranzacții de Biblii, ultima tranzacție fiind făcută în luna august, în Jakarta, și au reușit! Însă în noaptea dintre 07 septembrie și 08 septembrie 2012 au făcut o tranzacție de Biblii în Indonezia, insula Maluku, în Ambon și au fost depistați și sunt arestați!

Informația vine din sursă sigură, fiind informați de verișorul lui Titel și Ionuț, pe nume Ionatan Zlibut, care este și el misionar, și cunoaște situația de a fi arestat în Asia sau Africa. Acesta provine din Suceava, iar în prezent locuiește în Colorado USA de la vârsta de 13 ani. El mărturisește că n-a dormit toată noaptea și face apel credincioșilor de pretutindeni SĂ SE ROAGE PENTRU ELIBERAREA LOR!

Sursa:  Orizonturi eterne

 

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

4 gânduri despre „4 tineri români arestați noaptea trecută pentru tranzacție de Biblii în Indonezia !

  1. ma mira ca sau postat numele lor, mai ales ca sunt in puscarie …de obicei se dau nicknames din motive de securitate, pt ca in ziua de azi internetul poate face mari ravagi ….cel putin cu misiunile cu care am fost eu in tarile persecutate nu am avut voie sa postam numele adevarate pe perioada cat am fost in tarile respective si nici macar sa folosim e-mailurile care le foloseam acasa, a trebuit sa ne facem tot timpul un e-mail nou, cand am vorbit cu familia a trebuit sa folosesc parole ….Domnul sa aiba mila de ei si sa le de-a biruinta…sa ii ajute sa se intoarca toti cu bine acasa…va port in rugaciune….fiti binecuvantati

  2. as zice ca de vreme ce sunt arestati, nu mai exista motivatie sa fie tinute la secret numele lor. Secretul identitatii misionarilor e necesar cata vreme acestia sunt activi, in tarile unde evanghelizarea este ilegala.Eu cred ca autoritatile care i-au arestat au o problema daca arestatilor li se face publicitate, si nu invers. Sau am o logica gresita?

  3. logica e putin gresita avand in vedere ca autoritatiile de acolo sunt mai rau ca cele de aici de pe vremea ceausista.. va rog ,pentru binele lor stergeti articolul pt ca servicile secrete de acolo vor cauta in presa romana dovezile.. nu ii intereseaza pe ei de publicitatea facuta lor.. mai ales pozele ce le-ati postat si detaliile cu privire la misiune.. situatia lor e destul de grava si nu mai trebuie amplificata mai ales ca vor cauta prima data pe siteurile crestine.. va rog frumos stergeti articolul.. este autoritatea statala asa sunt legile la ei si pot sa ia masuri drastice daca gasesc dovezi(si cele pe care le consideram banale-cum este cea de fata)

  4. faptul ca il sterg eu, nu stiu la ce ajuta, ca si eu l-am preluat din alta parte, si sunt o multime de site-uri cu informatia asta. Pe deasupra, informatiile despre acesti tineri sunt furnizate de cinava din familie (frate a doi din cei inchisi). Deci probabil ca stiu ce fac cei care le sunt apropiati celor 4.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s