Publicat în Evanghelizare

Un mesaj de la avocatul lui Doru Neamtu

Dragi Prieteni,
>
> Cel mai nou client al nostru la Liberty Counsel este Doru Neamtu, un evanghelist Roman din Arizona. Adevarul evangheliei arde fierbinte in inima lui Doru, împreuna cu dorința de a proclama dragostea lui Dumnezeu celor care aleargă înspre iad. De ani de zile, Doru predica evanghelia oriunde Dumnezeu îl trimite, fie in străinătate, in biserici, in închisori, si pe strada.
>
> In urma cu zece zile, Doru impreuna cu alti tineri Romani îl predicau pe Isus pe o strada publica in Tempe, Arizona (lângă Phoenix), plină cu oameni care au nevoie disperata de Adevăr. Întrucât Doru făcea acest lucru in mod pasnic pe o strada publica, unde mulți alții au libertatea de cuvânt, Doru practica unul dintre cele mai fundamentale drepturi garantat cetățenilor Americani sub Constitutia acestei tari libere.
>
> Poliția din Tempe insa de multă vreme il hartuieste pe Doru, încercând sa-l intimideze, sa-l amenințe, si sa stinga flacara evangheliei in acest loc intunecat. Vinerea trecută, in timp ce predica Evanghelia pe strada, Doru a fost arestat, incatusat si închis la închisoarea din Tempe pentru câteva ore ca si un criminal de rând.
>
> Comportamentul polițiștilor din Tempe este un atac insolent împotriva Constitutiei si a Libertatii, care cu siguranță va fii indreptatit. Polițiștii din Tempe vor învața ca ei sunt robii Constitutiei, si ca nu o pot călca in picioare.
>
> Judecata lui Doru va avea loc in Decembrie. Rugativa pentru noi, si pentru ca Libertatea si Adevarul sa triumfe din nou. Impreuna, l-am vazut pe Dumnezeu facand mari minuni oridecate ori i-am cerut ocrotirea si interventia in cauza Libertatii. Haideti sa o facem din nou!
>
> Deasemenea, multumiti lui Dumnezeu pentru hotararea si curajul lui Doru. Multi ar fii intimidati in tacere in fata persecutiei. Doru insa este un om diferit. Chiar in timp ce era inchis si purtat din celula in celula, Doru a marturisit altora despre dragostea lui Dumnezeu, si trei prizonieri sau rugat sa-l primeasca pe Domnul Isus in viata lor! Apoi, chiar si Vineri seara, doar o saptamana dupa ce politia la arestat, Doru sa prezentat la datorie in exact acelasi loc, la exact acceasi ora, propovanduind Evanghelia cu si mai multa ravna, si doua suflete sau intors la Domnul!
>
> Slavit sa fie Domnul pentru felul in care lucreaza. Fie ca si acest caz sa aduca glorie numelui Sau, si sa atraga multimile la El.
>
> Al Vostru Pentru Libertate,
>
> Harry Mihet

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

6 gânduri despre „Un mesaj de la avocatul lui Doru Neamtu

  1. Bună,
    Mă numesc Mircea Lozneanu, sunt din Chicago și aș vrea să știu mai multe detalii despre acest caz! De când am auzit ne-am rugat pentru el ca familie dar și cu biserica! Mai mulți din biserică m-au întrebat, dar nu am ce să le răspund! De asemenea unde am putea trimite mesaje de încurajare, și de ce nu chiar ajutor financiar! Nu trebuie să publicați mesajul, dar aș aprecia un răspuns!
    Fiți binecuvântați și fiți o binecuvântare!

  2. astazi Domnul a dat victorie si cazul lui Doru Neamtu a fost castigat…va multumim tuturora care va-ti rugat pt Doru Neamtu ….the case was dismissed…slava Domnului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s