Publicat în Evenimente

MANIFESTAȚIE PRO ISRAEL LA ARAD !!!

Postul de radio AltFM, a avut initiativa unei adunări publice în Piata Avram Iancu din Arad, cu scop de solidaritate si rugăciune pentru poporul Israel, având în vedere recentele conflicte din Fâsia Gaza.

Asadar, sâmbătă, 24 noiembrie 2012, pe platoul din spatele Teatrului, s-a desfășurat acest eveniment, într-un cadru solemn, în acordul răscolitoarelor melodii evreesti, căntate de famfara Bisericii Gloria Bujac, si de tenorul Nelutu Mot jr.

Gheorghe Drăgan – directorul postului de radio AltFM, a avut un mesaj privitor la scopul acestei manifestații, Marius Lipovan – redactor la AltFM, a citit scrisoarea excelenței sale Dan Ben-Eliezer – ambasadorul statului Israel la Bucuresti. De asemenea, a fost prezent si domnul Ionel Schlesinger – Presedintele Comunitătii Evreilor din Arad si membru al Comitetului Director al Federatiei Comunitătilor Evreesti din Romania, care a adus un frumos mesaj de multumire pentru solidaritatea arădenilor cu Israelul, si a făcut o scurtă prezentare a situatiei statului Israel în contextul politic prezent.

Colegul meu de emisiune, profesorul Gabi Izsak, a vorbit despre Israel din perspectivă biblică, si ne-a condus într-o rugaciune pentru pacea si binecuvântarea poporului Israel.

Domnul Ionel Schelsinger, care aseară a fost invitatul nostru la emisiunea „Unde esti, Omule” ?, ne-a spus ca acestă manifestație publică de solidaritate cu Israelul, în contextul recentelor evenimente conflictuale, a fost un eveniment unic în Romania, si a fost receptat de comunitatea evreiască cu deosebită apreciere.

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s