Publicat în Evanghelizare

Alertă de rugăciune: mâine, Doru Neamțu va fi judecat !

Am preluat de pe blogul pastorului Cristian Ionescu scrisoarea avocatului Horatio G. Mihet în legătură cu judecarea lui Doru Neamtu pentru „culpa” de a fi predicat Evanghelia pe o stradă publică din Arizona. Mâine, miercuri, 16 ianuarie 2013 la ora 13:30 (ora 22:30 în Romania) va avea loc procesul. Să nu uităm să mijlocim în rugăciune pentru fratele Doru și pentru biruința Evangheliei!

Doru Neamtu

Dragi Prieteni,

Miercuri, 16 Ianuarie la 1:30 Arizona time — fratele nostru roman Doru Neamtu va fi judecat in Tempe, Arizona.  Pot sa contez pe rugaciunile voastre?

Seara de Vineri, 28 Septembrie 2012 l-a gasit pe Doru in acelasi loc unde el se afla cu mai multi tineri romani de ani de zile:  pe un trotuar public in Tempe, Arizona (exact in locul unde poza asta a fost facuta).  Impreuna, ei il predicau pe Isus celor care alearga inspre iad.  Multi oameni s-au rugat sa-l primeasca pe Isus in viata lor chiar in acest loc.
Politistilor din Tempe insa nu le-au cazut bine acest lucru.  Se pare ca ei au rezolvat toate problemele si crimele orasului, asa ca de mai multa vreme incoace il hartuiesc pe Doru, încercând sa-l intimideze, sa-l amenințe, si sa stinga flacara evangheliei in acest loc intunecat.
In seara aceasta, Doru a fost arestat, incatusat si închis la închisoarea din Tempe pentru câteva ore ca si un criminal de rând.
Crima lui Doru?  Politistii din Tempe spun ca a vorbi despre Domnul Isus pe strada publica si a oferi gratis mantuirea sufletelor prin jertfa lui Isus este de fapt “aggressive solicitation” (solicitatie agresiva), o crima sub legea orasului.
Culmea ironiei este ca tatal lui Doru a fost cunoscut bine inlauntrul celulelor comuniste, pentru ca l-a predicat pe Isus in Romania comunista.  Familia lui Doru a venit in Tara Libertatii pentru acelasi motiv ca multi dintre voi — tocmai pentru ca sa scape de astfel de persecutie.  Si de ani de zile, Doru a predicat Evanghelia in tari asiatice care sunt cu adevarat ostile Cuvantului, fara ca sa fie arestat sau inchis. Dar politistii din Tempe sunt prezenti la datorie.
Problema lor este ca avem inca o Constitutie in Tara Libertatii, care garanteaza libertatea cuvantului in locuri publice, chiar si copiilor lui Dumnezeu!
Rugati-va impreuna cu mine ca polițiștii din Tempe sa învețe ca ei sunt robii Constitutiei si ca nu o pot călca in picioare!  Rugati-va pentru curaj pentru Doru (el l-a marturisit pe Isus chiar si in inchisoare si in fiecare Vineri seara de atunci pana acum exact in acelasi loc unde a fost arestat).
Rugati-va de asemenea pentru intelepciune si claritate pentru mine si pentru Judecatoarea din Tempe.  Rugati-va ca Libertatea si Adevarul sa triumfe si Miercuri Constitutia sa fie reintoarsa din exil in Tempe.
L-am vazut pe Tatal nostru la lucru pentru copiii Sai asa de multe ori.  Avand certitudinea interventiei Lui prin rugaciunile voastre, raman deci
Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet  
President  
Centru de Libertate American Roman (CLAR)

Senior Litigation Counsel     
Liberty Counsel

P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
www.LC.org
Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

2 gânduri despre „Alertă de rugăciune: mâine, Doru Neamțu va fi judecat !

  1. in arizona trebuie sa ceri /anunti aceste intilniri ptr organizare publica.
    normal se primesc foarte repede aceste hiirti…poate pe viitor ar fi mai simplu…

  2. Domnul să lucreze si să simtiti toată puterea Domnului în acest proces .Si fratele Doru si dumneavostră să vorbiti ce vă pune Domnul si numele lui să fie Slăvit si cu această ocazie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s