Alexandru Grigorescu – un om pe care Dumnezeu l-a scos din cea mai adîncă groapă a păcatului, de pe străzile Los Angeles-ului, din droguri, alcool, violență, va predica pe faleza Mureșului, vineri și sâmbătă, 26- 27 aprilie.

El face asta în fiecare zi, la gurile de metrou în București, dupa ce Dumnezeu l-a chemat, pe când era după gratii cu o condamnare de 20 de ani, în SUA. Acolo, in inchisoare, l-a gasit pe Dumnezeu, si si dupa 5 ani de detentie, a fost eliberat. De atunci, nu mai poate sa taca, si foloseste orice prilej pentru a-L marturisii pe Domnul!

Vineri si sambata, incepand cu ora 16 pe faleza Muresului, in dreptul troitei din parcul Eminescu (locatia din poza de mai jos) fratele Alexandru va predica pentru toti trecatorii care se vor opri sa-l asculte. Inainte de a vorbi insa, va avea loc un mini concert de viori sustinut de 4 copii de la Biserica Penticostala Micalaca (Anne, Adela, Bianca si Camil)

_SAM_1338

Incepand cu ora 18, atat vineri cat si sambata, acelasi program va avea loc in Parcul Europa (locatia din poza de ma jos)

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa-l foloseasca pe fratele Alexandru si pe micii muzicieni, pentru mantuirea multor suflete!

_SAM_1330

Anunțuri