Publicat în Evenimente

Pastorul Nicu Mărgăian, a plecat la Domnul!

Nicu MargaianMult prea devreme, pastorul Nicu Mărgăian din Agrisu Mare, judetul Arad, si-a încheiat călatoria pe pământ.  Dumnezeu a hotărât să pună capat în această seară grelei suferințe a fratelui Nicu, suferintă începută pe neasteptate, cu vreo 6 luni în urmă.

Duminică si luni vor avea loc servicii de priveghiu iar serviciul de înmormântare va avea loc marti, 16 iulie, la biserica penticostală din Agrisu Mare.

Dumnezeu să-i mângâie familia, si să ne umple pe toti cu nădejdea reîntâlnirii in cer!

Reclame

Autor:

calator spre vesnicie

34 de gânduri despre „Pastorul Nicu Mărgăian, a plecat la Domnul!

 1. Nicu mi-a fost un prieten foarte bun. Nu imi vine sa cred ca a plecat acasa asa de vreme. A plecat acolo unde nu mai sunt lacrimi si suspine. Dumnezeu sa mangaie familia!!!

 2. Suntem socati si intristati de trecerea la cele vesnice ale celui cunoscut multora dintre noi ca fiind Nicu Margaian, care si-a incheiat alergarea pe pamant.

  Gandurile si rugaciunile noastre, a tuturor celor care l-am cunoscut si care am lucrat impreuna cu el, se indreapta spre familie si ne rugam ca mangaierea lui Dumnezeu sa le umple inimile.

  Mi-l voi aminti pe Nicu ca fiind un om vesel, glumet si sensibil. Stia sa fie alaturi de cei cu care discuta si niciodata nu l-am simtit ca fiind mandru, arogant sau snob, ceea ce din pacate nu pot spune despre multi slujitori.

  Duminică si luni vor avea loc servicii de priveghi iar serviciul de înmormântare va avea loc marti, 16 iulie 2013, la biserica penticostală din Agrisu Mare.

  Puteti lasa un mesaj de condoleante fie aici, cu un comment, fie pe profilul lui Nicu (banuiesc ca citeste familia) la https://www.facebook.com/margaian.nicu?fref=ts

 3. Sincere condoleante familiilor indoliate si putere divina pentru a putea face fata incercarilor si tristetii adusa odata cu trecerea la Domnul din aceasta viata plina de incercari,suferinte si alte provocari !!!Domnul Isus alaturi de Tatal Ceresc sa aduca minghiere si tarie !!!!

 4. din partea grupului ElimHarmony sincere condoleante….si Dumnezeu sa mangaie familia indoliata…Dincol de zare na fi durere…va fi doar dulce mangaiere…!

 5. ..in urma cu cca. 4 ani…ne-am intilnit in Biserica Domnului din Elche, Spania la Cina Domnului de acolo unde am slujit impreuna cu Fr.Pastor Nicu Margaian, si alti frati din State: fr.D-tru Zdrentan,Marian Strimbu si apoi in Familia dinsului un timp minunat…in drum spre Alicante…Iubita familie ramasa in urma, dorim ca Bunul Dumnezeu sa va mingiie si sa va intareasca in nadejdea revederii…! Sintem alaturi de voi in rugaciunile noastre ptr. voi.Cu multa dragoste si respect: Timotei,Maria Husu si Fam. din Phoenix, Arizona.

 6. domnul sa mingaie familia sa dea putere sa mearga inainte in speranta revederi lam cunoscut personal a slujit de multe ori in biserica din hativa valencia ontinyent valencia un om cu o mare omenie drum bun spre cer si zborul sa fie linistit ,,,,coondoleante familie scumpe.

 7. Cu fiecare copil al Domnului care pleaca acasa, pamantul e mai trist. In acelasi timp, cerul devine tot mai frumos si populat cu cei dragi.
  Pentru familie, vrem sa le spunem versetul ce ni l-a lasat tatal nostru inainte de plecarea lui acasa. Credem ca si pt voi/dvs Romani 8:28 ramane inca valabil.
  P.S. Fr Nicu a facut primul cor la noi la biserica.

 8. Sincere condoleante fam. indoliate.Fr. Nicu Margaian, un om deosebit cu multa ravna pentru Domnu in lucrarea pe care Domnu ia fost incredintata. Domnu sa mangaie pe toti cei cel plang acum .

 9. nu am avut placerea sa-l cunoastem , dar cu siguranta ne vom cunoaste sus in cer , dar suntem alaturi de familia indurerata , Dumnezeu sa va mangaie sufletele si sa va dea putere sa treceti peste aceasta despartire care este doar pentru o vreme ….

 10. Anul trecut am petrecut clipe frumoase cu fr.Nicu in Goteborg(Suedia)la grupul”Harul”.Am ramas fara cuvinte cind am auzit ca a plecat „Acasa”.O pierdere ptr.bisericile pe care le-a slujit,dar e un castig ptr.cer.D-zeu sa mangaie familia si biserica,iar in locul lui sa se ridice oameni la fel de dedicati lucrarii lui D-zeu.

 11. Sinceras condolencia a la fam.indoliate.Domnul fie binecuvintat pt.tot si toate.Au trecut foarte multi ani de cand nu lam mai vazut pe fr.Nicu Margaian miam dorit f.mult sa te revad,dar…. D-zeu sa ma ajute ca atunci cand voi pleca din aceasta lume sa ne intalnim in cer cu domnul nostru Iisus,domnul sa bine cuvinteze pe toti acei ce lau cunoscut.Odihnestete in pace.

 12. Dumnezeu sa mangaie familia care a ramas va purtam in rugaciune biserica din altea spania in care fratele Nicu a slujit ca pastor .Sincere condoleante

 13. Condoleante marii familii Margaian!Mi-l amintesc cu drag pe Nicu dar domnul isi va aminti de sluirea dar si de familia lui!domnul sa ii mangaie!
  Damaris si Teodor Vasile Vesa

 14. Condoleante familii Margaian !!!! Domnu sa va mingaie si sa va intareasca ,Stelu si Carmen Rad din Elche,

 15. Sincere Condoleante Familiei Indoliate a fr. Nicu Margaian! Domnul sa va mangaie inimile, sa va imarmateze sufletul si sa va umple de speranta care nu inseala in aceste momente de durere si intristare. Continuam sa va purtam in rugaciunile noastre inaintea Domnului. Fam. Simi & Rodica Timbuc

 16. Natalia…Condoleante familiei multe mangaieri familiei imi duc o amintire din partea pastorului care ma botezat la elche sion spania pe 21 noiembrie 2011,Domnul sa ii binecuvanteze familia si sa ajungem cu toti alaturi de toti cei dragi,Domnul sa se indure de fiecare oaie,,,condoleante

 17. Antro zi Domnu te va chema acasa Domnu sa fie cu familia andoliata si fie ca harul Domnului sa se reverse peste ei ne vom ruga pentru ei cu. Drag biserica Baptista Agrisu Mare Amin

 18. Sincere condoleante pentru intreaga familie Margaian. Fiti mingiiati si intariti de Domnul in aceste momente grele,de despartire ,de cel drag. ….traind de pe acum cu speranta revederii in Tara fara durerea si suferinta! Fam. Lidia si Liviu Morea ,Detroit

 19. Suntem alaturi de familie si doresc sa impartasim impreuna durerea, tristetea si dorul pricinuit de greaua despartire fata de cel care a fost sot, fiu si tata si nu in ultimul rand slujitorul Domnului! Nu l-am cunoscut pe fratele Margaian personal ci doar pe calea internetului cu ocazia unei predici la Biserica Penticostala Gloria, Bujac, Arad. Am fost impresionati de modestia si smerenia lui. Am fost intariti si incurajati de predica pe care a rostit-o si de atunci ne-am adus mereu aminte de el. Am stiut de starea sa precara de sanatate, ne-am rugat mult Domnului Isus sa-l vindece dar El a hotarat sa-l cheme acasa in patria cereasca, acolo unde lacrimile si durerile pamantesti s-au sfarsit. Condoleante intregii familii! Cititi la Ioan cap.14:1,3.

  Fr. Radu si sora Elisabeta, Toronto, Canada

 20. Sincere Condoleante pentru intreaga familiei Margaian,special la Dorina Fam: Manda Mircea & Rodica din Canada

 21. Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca in aceste momente de despartire de cel ce v-a fost tata si sot.Ne vom aminti cu drag de el.1Tes 4:13-18.

 22. Cind cei dragi de linga noi trec prin suferinta,ceva in interiorul nostruplinge. Cind ei pleaca mai repede in locul unde dorim toti sa ajungem primul nostru gind se indreapta spre cei ramas din jurul lui.Ne rugam si cerem paza si calauza Tatalui peste ei.Multa mingaiere de la Domnul.
  Ilie si Magda Todea-Perth

 23. Domnul Ostirilor sa fie taria si ocrotirea voastra!El sa va intareasca credinta si chiar daca sunt situatii pe care nu le putem intelege,stim ca va veni ziua cand vom uita orice durere si orice lacrima va fi stearsa din ochii nostri;suntem alaturi de familia voastra si stim ca va veni o zi minunata in care ne vom reantalni cu cei dragi ;ce minunata nadejde!!
  Florin si Florina Ispas

 24. Nici mie nu-mi vine sa cred ca ne-a parasit,am slujit impreuna ca cateva biserici,a fost alaturea de mine cand am avut nevoie si chear ma sustinut in rugaciune, mai rar frati ca el,totusi la toti ni se sfarseste alergarea de pe pamant mai devreme s-au mai tarziu,ma bucur pe deoparte ca sta si se odihneste si se bucura de minunatiile ceresti impreuna cu Dl Isus. In schimb sunt trist ca nu mai este cu noi, Dl Isus sa mangaie familia fratelui Nicu si sa ocupe El locul gol. Aurel Bucur.

 25. Parintele Mangaierilor sa va intareasca in aceasta grea incercare,sa va mangaie inimile zdrobite de durerea despartirii de fr Nicu.Dumnezeu sa va binecuvinteze,avem speranta reintalnirii in cer cu cei ce-au plecat inaintea noastra.Sincere condoleante familiei largite MARGAIAN.fam Marin Dobra.

 26. A fost pt un timp relativ scurt pastorul biserici penticostale „Ontinyent(Spania).Era o persoana deosebita, cu o educatie aleasa.Ii voi ramane toata viata recunoscator pt ultimul sfat ce mi la dat anul trecut in vara.Pt cei care nu l-ati cunoscut,credeti-ma,un mare om a lui dumnezeu a plecat la cer.Era un om simplu,smerit,glumet,vesel si pocait.M-ai ales,pocait.Sincere condoleante familiei Margaian din partea fam.nicol si adi dumitrescu,ontinyent(spania).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s